Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

de schotelshop

Deze tip van Allesvoorinjehuis.com is er eentje om niet snel te vergeten: de Quooker. Een kokendwaterkraan, dus er stroomt letterlijk kokend water uit wanneer u dit nodig heeft. Superhandig, altijd kokend water bij de hand en binnen no-time heeft u een kopje thee, noodles en water om uw groente of eitje in te koken. Het is wel een investering van honderden euro’s maar ze beweren zelf dat het energiebesparend is ten opzichte van een normale kraan. Vooral omdat je altijd precies genoeg kokend water hebt wat met een waterkoker vaak niet het geval is.

Omdat dit gegevens zijn die ze zelf benoemen is het wel de vraag of er in de realiteit ook energie bespaard wordt. Het is namelijk wel zo dat er continu een boiler in het keukenkastje op temperatuur gehouden moet worden. Wilt u met zekerheid geld besparen op uw energierekening? Dan is het verstandig om energie te vergelijken. Met behulp van een energievergelijker als EasySwitch.nl kunt u tot wel 350 euro per jaar besparen. Ook voor het vergelijken van andere zaken zoals uw autoverzekering of uw internetabonnement bent u daar trouwens aan het juiste adres. 

deschotelshop.

Nederlandse zenders in het buitenland? Dat kan!
Tv kijken. De meeste mensen vinden het vanzelfsprekend dat hun tv allerlei zenders ontvangen en dat zij deze altijd kunnen bekijken wanneer zij maar willen. Als mensen thuis zijn is dit vaak ook het geval dankzij zowel kabeltelevisie als digitale televisie. Maar voor de mensen die wel eens op reis zijn geweest met een camper of een caravan weten dat dit niet zo vanzelfsprekend. In een toercaravan of een camper is het onmogelijk om kabeltelevisie te hebben. Maar hoe kun je er dan wel voor zorgen dat je televisie kunt kijken op je vakantie?
Als je televisie wilt kijken in je toercaravan of in je camper, terwijl je op reis bent, is er maar één oplossing. Deze oplossing is namelijk een schotelantenne voor caravan (ook wel satelliet schotel genoemd). Door het gebruik van een satelliet schotel kun je genieten van een tv op de camping. Met een satelliet schotel kun je genieten van je favoriete Nederlandse en buitenlandse zender. Echter is dit niet het enige waar je van kunt genieten als je een satelliet schotel hebt. Zo kun je ook luisteren naar je favoriete Nederlandse en Belgische radiostations en heb je zelfs ook internet via de satelliet waar je gebruik van kan maken. En dit allemaal dankzij één satelliet schotel.
Andere voordelen van een satelliet schotel zijn dat de schotel gegarandeerd een sterk ontvangst heeft, makkelijk te installeren en te gebruiken is en dat de schotel zowel op, naast en / of in de caravan / camper geplaatst kan worden. Hierdoor staat de schotel nooit in de weg en kun je lekker je gang gaan zonder dat je hoeft op te passen voor de schotel.
Mocht u meer willen weten over satelliet schotels, bezoek dan de website van DeSchotelShop: www.deschotelshop.nl 

Bezoek Website